Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

6 Iulie Ziua Internationala Sarutului

6 Iulie Ziua Internationala Sarutului

6 iulie, ziua internațională a sărutului, „kissing day sau „kiss day! Ziua internaţională a sărutului este celebrată anual pe 6 iulie, iar ideea din spatele acestei sărbători este aceea ca oamenii să redescopere plăcerea atingerii buzelor.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Indiferent ce fel de pupici preferăm, ziua internațională a sărutului din 6 mai ne îndeamnă an de an să celebrăm acest gest aparent simplu, dar plin de semnificații. O zi intreaga, in toata lumea dedicata acestuia. Sărutul reduce tensiunea arterială, îmbunătăţeşte sistemul imunitar şi reduce reacţiile alergice.

Ziua Mondială A Sărutului 6 Iulie Momentul In Care Oamenii Redescoperă Plăcerea Atingerii Buzelor
vizitati articolul complet aici : https://www.mediafax.ro/life-inedit/ziua-mondiala-a-sarutului-6-iulie-momentul-in-care-oamenii-redescopera-placerea-atingerii-buzelor-14551765
În fiecare an, pe 6 iulie, se sărbătoreşte ziua internaţională a sărutului (kissing day sau kiss day). Ziua sărutului se serbează în marea britanie, iar de curând a fost decretată în întreaga lume ca fiind international kissing day sau world kiss day. 6 iulie, ziua internațională a sărutului, „kissing day sau „kiss day!

6 iulie, ziua internațională a sărutului, „kissing day sau „kiss day!

Astăzi ne putem exprima afecțiunea în mod liber față de părinți, frați, rude. Expresie a afecţiunii umane, sărutul trimite o cascadă de impulsuri prin neuroni şi eliberează un amestec de hormoni dintre care cele mai importante sunt oxitocina, care mediază relaţiile sociale. Astfel, un sărut poate exprima sentimente de dragoste, pasiune, afecţiune, respect, prietenie sau noroc.

Sărutul reduce tensiunea arterială, îmbunătăţeşte sistemul imunitar şi reduce reacţiile alergice. Azi, 6 iulie, este ziua internațională a sărutului sau ziua mondială a sărutului. Ziua internaţională a sărutului este celebrată anual pe 6 iulie, iar ideea din spatele acestei sărbători este aceea ca oamenii să redescopere plăcerea atingerii buzelor.

6 Iulie Ziua Internațională A Sărutului
vizitati articolul complet aici : https://www.ziuaconstanta.ro/stiri/actualitate/6-iulie-ziua-internationala-a-sarutului-751577.html
În urmă cu două decenii, organizația națiunilor unite declara ziua de 6 iulie, ziua internațională a sărutului. Astăzi ne putem exprima afecțiunea în mod liber față de părinți, frați, rude. Această zi nu este la fel de populară ca valentine's day, dar are destul de mulți admiratori pe pagina de facebook.

Aceasta a fost instituită în 2006 pentru a atrage atenţia asupra sărutului între persoanele care se iubesc.

Ziua internaţională a sărutului este celebrată, în fiecare an, pe 6 iulie. 6 iulie, ziua internațională a sărutului, „kissing day sau „kiss day! Organizaţia națiunilor unite a stabilit o zi în care sărutul, acest cel mai tandru gest, să fie celebrat în toată lumea, ideea din spatele acestei sărbători fiind aceea ca oamenii să „redescopere plăcerea atingerii buzelor.

Ziua internaţională a sărutului este celebrată anual pe 6 iulie, iar ideea din spatele acestei sărbători este aceea ca oamenii să „redescopere plăcerea atingerii buzelor. O sărbătoare adoptată de onu cu două decenii în urmă, la propunerea britanicilor, menită a reaminti acelora care au uitat importanța sărutului în relațiile dintre oameni și plăcerea atingerii buzelor. Sâmbătă, 6 iulie 2019, 12:30 magazin.

Este Ziua Internațională A Sărutului Ce Efecte Benefice Are Acesta Asupra Sănătății Click Mobile
vizitati articolul complet aici : https://www.click.ro/news/lume/este-ziua-internationala-sarutului-ce-efecte-benefice-are-acesta-asupra-sanatatii
Expresie a afecţiunii umane, sărutul trimite o cascadă de impulsuri prin neuroni şi eliberează un amestec de hormoni dintre care cele mai importante sunt oxitocina, care mediază relaţiile sociale. Sărutul este definit ca o plăcere intimă, semnificația lui diferind în funcție de țară, așadar, printre altele, acesta poate genera sentimente de. Cele mai importante stiri › arhiva › flux gavrila alexandra | 06 iul 2012 / 13:04.

O sărbătoare adoptată de onu cu două decenii în urmă, la propunerea britanicilor, menită a reaminti acelora care au uitat importanța sărutului în relațiile dintre oameni și plăcerea atingerii buzelor.

Ziua internaţională a sărutului este celebrată anual pe 6 iulie, iar ideea din spatele acestei sărbători este aceea ca oamenii să redescopere plăcerea atingerii buzelor. Aceasta a fost instituită în 2006 pentru a atrage atenţia asupra sărutului între persoanele care se iubesc. Sărutul reduce tensiunea arterială, îmbunătăţeşte sistemul imunitar şi reduce reacţiile alergice.

Posting Komentar untuk "6 Iulie Ziua Internationala Sarutului"