Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Lista Datornici Anaf Persoane Fizice

Lista Datornici Anaf Persoane Fizice

Listă datornici anaf 2019 obligații fiscale restante la data de 31 03 2019 publicată pe site ul oficial la anaf cabinetexpert ro blog contabilitate. Daca doriti sa aflati daca sunteti pe lista datorinicilor de la anaf puteti sa faceti o simpla cautare in lista datornicii sunt impartiti in mai multe categorii, companii mari, mijlocii, mici si persoane fizice, accesati acest link si consultati lista.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Legea 207 din 2015 privind codul de procedură fiscală nu prevede însă sumele de rambursat sau de restituit. Anaf publica azi numele persoanelor fizice care trebuie sa dea bani la stat. Pentru publicarea obligaţiilor fiscale restante, nu au fost.

Lista Datornici Anaf Verifică Dacă Esti Pe Ea Si Află Ce Urmează
vizitati articolul complet aici : https://www.romaniatv.net/lista-datorinici-anaf-persoane-fizice-anaf-ro_292915.html
Anaf publică luni lista cu toate persoanele fizice cu datorii de peste 1.500 de lei. 1 tincau tibor si mariana 1050572.00. Peste 11.000 de persoane fizice, cu datorii de peste 14 miliarde lei în total, la 31 martie, sunt pe lista neagră a agenţiei naţionale de administrare fiscală.

Pentru publicarea obligaţiilor fiscale restante, nu au fost.

Pentru publicarea obligaţiilor fiscale restante, nu au fost. Legea 207 din 2015 privind codul de procedură fiscală nu prevede însă sumele de rambursat sau de restituit. 1 tincau tibor si mariana 1050572.00.

Amintim ca, din luna aprilie 2019, persoanele fizice nu mai sunt trecute pe lista datornicilor anaf. Listă datornici anaf 2019 obligații fiscale restante la data de 31 03 2019 publicată pe site ul oficial la anaf cabinetexpert ro blog contabilitate. În 11 mai, anaf a publicat o nouă listă cu datornici la bugetul de stat și la celelalte bugete publice, care cuprinde 144.829 de contribuabili mici și institutii publice cu restanțe mai mari de 10.000 lei la 31 martie 2016.

Experienta Mea Cu Spatiul Privat Virtual A Trebuit Sa Ma Duc De Doua Ori La Fisc Pentru User Si Parola Plus O Datorie De 2 Lei Care Nu Era De Fapt Datorie
vizitati articolul complet aici : https://economie.hotnews.ro/stiri-telecom-18125229-experienta-mea-spatiul-privat-virtual-trebuit-duc-doua-ori-fisc-pentru-user-parola-plus-datorie-2-lei-care-nu-era-fapt-datorie-plusurile-minusurile-sistemului.htm
Datornici persoane fizice 26 oct 2009 anaf precizeaza ca persoanele fizice care au realizat tranzactii imobiliare cu terenuri construibile si constructii noi, care au caracter de continuitate, aveau obligatia inregistrarii in scopuri de tva si platii tva la bugetul de stat aferenta livrarilor. Anaf este oprita de la initiera sau continuarea masurilor de executare silita pentru restul de 1.1 miliarde de lei de catre situatia juridica a creantelor. Amintim ca, din luna aprilie 2019, persoanele fizice nu mai sunt trecute pe lista datornicilor anaf.

Datornici persoane fizice 26 oct 2009 anaf precizeaza ca persoanele fizice care au realizat tranzactii imobiliare cu terenuri construibile si constructii noi, care au caracter de continuitate, aveau obligatia inregistrarii in scopuri de tva si platii tva la bugetul de stat aferenta livrarilor.

Un baimarean in top 35 iata lista datornicilor anaf persoane fizice verifică aici dacă ai datorii la bugetul de stat jurnal mm doar stiri. Agenția națională de administrare fiscală a publicat săptămâna trecută lista cu micii datornici la bugetul general consolidat, din care reiese că 144.829 de contribuabili mici și instituții publice aveau restanțe mai mari. Autoritatea nationala de supraveghere a prelucrarii datelor cu caracter personal a demarat o investigatie din oficiu in cazul publicarii de catre anaf a listei datornicilor persoane fizice.

Agentia nationala de administrare fiscala anaf a publicat lista cu datornicii persoane fizice care au restante inregistrate de peste 1.500 de lei. Agenţia naţională de administrare fiscală a dat azi publicităţii lista persoanelor fizice şi juridice care au datorii la stat până la 31 martie anul curent. Agenția națională de administrare fiscală (anaf) a publica, luni, în premieră, lista persoanelor fizice cu datorii la bugetul de stat.

Anaf A Publicat Lista Rușinii Pentru Firmele și Persoanele Fizice Cu Datorii La Stat Universul Net
vizitati articolul complet aici : https://universul.net/anaf-a-publicat-lista-rusinii-pentru-firmele-si-persoanele-fizice-cu-datorii-la-stat/
1 tincau tibor si mariana 1050572.00. Datornici persoane fizice 26 oct 2009 anaf precizeaza ca persoanele fizice care au realizat tranzactii imobiliare cu terenuri construibile si constructii noi, care au caracter de continuitate, aveau obligatia inregistrarii in scopuri de tva si platii tva la bugetul de stat aferenta livrarilor. Agentia nationala de administrare fiscala anaf a publicat lista cu datornicii persoane fizice care au restante inregistrate de peste 1.500 de lei.

Lista cu persoanele fizice care figurează cu restanţe la fisc mai mari de 1.500 de lei, la data de 31 martie 2016, şi neachitate până în prezent, conţine lista a fost publicată luni de agenţia naţională de administrare fiscală (anaf), scrie agerpres.

Anaf este oprita de la initiera sau continuarea masurilor de executare silita pentru restul de 1.1 miliarde de lei de catre situatia juridica a creantelor. Legislația anterioară anului 2018 prevedea ca aceste datorii să fie plătite de angajator, în cazul în care persoanele fizice nu obțineau venituri din profesii liberale, activități. Potrivit ministrului, motivul principal a fost publicarea listei datornicilor, persoane fizice, pe un site, care nu apartinea anaf.

Posting Komentar untuk "Lista Datornici Anaf Persoane Fizice"