Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Am Luat La Cunostinta

Am Luat La Cunostinta

Prin semnarea acestui document menționez că am luat la cunoștință și am înțeles toate informațiile privind regulamentele universității al. Expresia a lua la cunostinta este foarte des intalnita printre vorbitori, cu toate ca varianta corecta, consemnata in majoritatea dictionarelor limbii lua cunostinta de ceva sau a avea cunostinta de un lucru, cu sensul de a fi informat, a sti, a se pune la curent cu ceva ce pot aparea in contexte ca:

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Prin semnarea acestui document menționez că am luat la cunoștință și am înțeles toate informațiile privind regulamentele universității al. A avea ( sau a lua) cunoștință de ceva =a ști, a fi informat. Problema este ca nu primesc notificari de toti prietenii cand posteaza intrebari!

Vila Ozon Eforie Nord Romania Booking Com
vizitati articolul complet aici : https://www.booking.com/hotel/ro/vila-ozon-eforie-nord.html
Am luat la cunoştinţă de progresele semnificative care au fost înregistrate. De luare la cunostinta regulament intern si regulament organizare si functionare spitalul municipal campulung sectia compartiment _____ nr crt nume si prenume functia semnatura intocmit, nume, prenume, semnatura. We have taken note of the significant progress that has been made.

Taking cognizance of her circumstances, the judge was inclined to be lenient.

Darmaidayxx și 3 alți utilizatori consideră că acest răspuns este de ajutor. Primesc notificari cand mi se raspunde la o intrebare,cand mi se comenteza un bine,si cand unii prietenii posteaza o intrebare, dar nu de la toti. Cunoștință = cunoaștere directorul are cunoștință despre revendicările salariaților.

Am luat la cunostinta faptul ca doamna angela merkel este in favoarea introducerii lui dumnezeu in constitutia ue. În cunoștință de cauză = cunoscând bine ceva. Ministrul sănătăţii, ladislau ritli, a declarat în cadrul unei conferinţe de presă că a luat la cunoştinţă intenţia lui raed arafat de a demisiona.

C E R E R E
vizitati articolul complet aici : https://www.slideshare.net/IonAugustinSPINEANU/c-e-r-e-r-e
Cunoștință = cunoaștere directorul are cunoștință despre revendicările salariaților. De luare la cunostinta regulament intern si regulament organizare si functionare spitalul municipal campulung sectia compartiment _____ nr crt nume si prenume functia semnatura intocmit, nume, prenume, semnatura. La depunerea cererii, doamna de la registratura.

Pasămite aveau zmeii cunoștință de vitejia lui.

Poate că nu au luat la cunoştinţă de acesta toţi deputaţii. Exemplarele pot fi puse la dispozitia angajatilor in birourile de resurse umane sau de relatii cu personalul. We have taken note of the significant progress that has been made.

Personal, în nicio împrejurare nu am luat la cunoştinţă de vreo activitate care să fie infracţiune şi nici la nivelul instituţiei nu am obţinut niciun fel de procurorii siij susţin că laura codruţa kovesi ar fi pretins şi primit, în 2011, suma de 268.689 lei de la sebastian ghiţă în legătură cu extrădarea fostului. A avea ( sau a lua) cunoștință de ceva =a ști, a fi informat. Sunt doar eu in aceasta situatie?

2
vizitati articolul complet aici : Primaria Negresti Oas
La depunerea cererii, doamna de la registratura. A aduce la cunoștința publică = a da de știre tuturor. Nu avea cunoștință despre ceea ce se întâmpla în pauze.

A avea (sau a lua) cunoștință de ceva = a ști, a cunoaște, a fi informat.

Darmaidayxx și 3 alți utilizatori consideră că acest răspuns este de ajutor. We have taken note of the significant progress that has been made. A aduce (ceva) la cunoștința cuiva = a informa pe cineva (despre ceva).

Posting Komentar untuk "Am Luat La Cunostinta"