Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Model Cerere Decontare Naveta Cadre Didactice

Model Cerere Decontare Naveta Cadre Didactice

Liviu marian pop despre decontarea navetei cadrelor didactice. Am o intrebare in legatura cu decontarea navetei cadrelor didactice.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

3 (1) beneficiază de decontarea cheltuielilor de navetă cadrele didactice şi personalul didactic auxiliar, care nu deţin locuinţă în localitatea unde aceştia îşi au postul. (2) cheltuielile cu efectuarea navetei se deconteaza doar atunci cand distanta ce trebuie parcursa zilnic depaseste limita teritoriala. Lucru destul de straniu având în.

Anexa 1 Raport Inspectia Judiciara 5115 Em By Mocanu Erich Issuu
vizitati articolul complet aici : https://issuu.com/mocanuerich/docs/anexa_1_raport_inspectia_judiciara_
Cerere model decontare taxa grade didactice. 569/2015 pentru aprobarea normelor metodologice privind decontarea cheltuielilor pentru naveta la şi de la locul de muncă a cadrelor didactice şi a personalului didactic auxiliar din învăţământul preuniversitar de stat, cu modificările și completările ulterioare; Subsemnatul (numele tau), domiciliat in (adresa ta), elev la scoala (numele scolii) solicit decontarea abonamentului de transport pentru ruta (aici treci ruta), pe care o folosesc zilnic pentru a ajunge la scoala/liceu.

Anexa 1 cerere model pentru decontarea navetei.

2 din 17 februarie 2011 privind decontarea navetei cadrelor didactice: (2) cheltuielile cu efectuarea navetei se decontează doar atunci când distanţa ce trebuie parcursă zilnic depăşeşte limita teritorială. Cerere model decontare taxa grade didactice.

Maximum 26 de lei/abonament/lună pentru distanțe mai mici de 3 km, iar pentru distanțe mai mari se suplimentează această sumă cu încă. În disperare de cauză acesta a preluat problema și a înaintat prefectului o solicitare prin care îi cereau sprijinul în rezolvarea acestei situații. (1) beneficiază de decontarea cheltuielilor de navetă cadrele didactice şi personalul didactic auxiliar, care nu deţin locuinţă în localitatea unde aceştia îşi au postul.

Model Cerere Decontare Naveta
vizitati articolul complet aici : https://ro.scribd.com/document/330178380/Model-Cerere-Decontare-Naveta
Transportul cadrelor didactice și a personalului didactic auxiliar poate fi efectuat cu regulamentul de decontare spune că se interzice decontarea navetei cu autoturismul proprietate personala cadrele didactice trebuie sa prezinte lunar, pe langa cererea tipizată pentru decontare, urmatoarele. Cerere model decontare taxa grade didactice. Hotărâre privind aprobarea decontării navetei cadrelor didactice din cadrul școlii gimnaziale constantin.

Lucru destul de straniu având în.

Totul despre decontarea navetei personalului didactic. Model cerere decontare naveta cadre didactice. Se deconteaza naveta cadrelor didactice si personalului didactic auxiliar doar atunci cand distanta ce trebuie parcursa zilnic depaseste limita teritoriala pentru a primi decontul, cadrele didactice trebuie sa prezinte lunar, pe langa cererea tipizata pentru decontare, urmatoarele documente justificative

Cerere model decontare taxa grade didactice. Decontarea cheltuielilor pentru naveta la și de la locul de muncă se face integral. Decontarea navetei se face de către școală, în limitele anumitor sume, potrivit cu prevederile art.

Cerere Decont Navetă Didactic Ro
vizitati articolul complet aici : https://www.didactic.ro/materiale/cerere-decont-naveta
Am o intrebare in legatura cu decontarea navetei cadrelor didactice. Personalului didactic din unităţile de învăţământ de stat, care nu dispune de locuinţă şi căruia nu i se poate oferi o material întocmit de biroul operativ al s.l.i. În disperare de cauză acesta a preluat problema și a înaintat prefectului o solicitare prin care îi cereau sprijinul în rezolvarea acestei situații.

16 downloads 171 views 29kb size.

Transportul cadrelor didactice și a personalului didactic auxiliar poate fi efectuat cu regulamentul de decontare spune că se interzice decontarea navetei cu autoturismul proprietate personala cadrele didactice trebuie sa prezinte lunar, pe langa cererea tipizată pentru decontare, urmatoarele. În primele 5 zile ale lunii, cadrele didactice trebuie să depună documentele justificative, iar până la sfârşitul lunii următoare, autorităţile locale trebuie să deconteze cheltuielile cu naveta. Se deconteaza naveta cadrelor didactice si personalului didactic auxiliar doar atunci cand distanta ce trebuie parcursa zilnic depaseste limita teritoriala pentru a primi decontul, cadrele didactice trebuie sa prezinte lunar, pe langa cererea tipizata pentru decontare, urmatoarele documente justificative

Posting Komentar untuk "Model Cerere Decontare Naveta Cadre Didactice"