Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Case De Vanzare Valea Lupului Iasi

Case De Vanzare Valea Lupului Iasi. Case vile de vanzare iasi. Vila 4 camere, tip triplex, de vanzare, iasi zona popas vila 4 camere, tip triplex, de vanzare, iasi zona popas pacurari, p+e+pod, constructie 2018 din caramida, avand o suprafata utila de 105 mp structurata astfel Vrei case de vanzare iasi? Case de vânzare în chișinău. Case si vile vanzare in orasul iasi.

Principalul avantaj al zonei este accesibilitatea foarte rapida catre oras atat cu mijloace de transport in comun cat si cu masina propie. Cele mai frecvente modalități de achiziție a unei case sunt: Apartamente de vânzare în vilă sau bloc, în valea lupului. Casa situata in iasi , zona valea adanca (700 m de intersectia 5 drumuri) are o suprafata utila de 90 mp pe un teren de 365 mp compusa din 3 camere si dependinte. Case mediteraneene reprezinta un amplu proiect de case in valea usului cu acces direct din sos.

Apartament 3 Camere Vanzare Iasi Valea Lupului Rmx43170 Re Max Romania
Apartament 3 Camere Vanzare Iasi Valea Lupului Rmx43170 Re Max Romania Source from : https://www.remax.ro/anunt/43170/apartament-de-vanzare-cu-3-camere-bloc-nou
Peretii sunt facuti din caramida pvg, cu latimea de 25 cm la compartimentarea interioara si de 30 cm. Pe okazii.ro cumperi online produse cu reducere si livrare gratuita din stoc. 43 de case/vile de vanzare in valea lupului, judetul iasi, pe imobiliare.ro. Principalul avantaj al zonei este accesibilitatea foarte rapida catre oras atat cu mijloace de transport in comun cat si cu masina propie. Localitate iasi rediu valea lupului barnova miroslava ciurea harlau letcani tomesti alexandru ioan cuza andrieseni aroneanu bals baltati.

5 camere, 150 mp valea lupului.

4 camere, 150 mp voinesti. Vezi 54 rezultate pentru case de vânzare în valea lupului la cele mai bune prețuri, cu cauți mai multe imobiliare de vânzare? Cumpara acum, 100% sigur prin garantia de livrare. Case vile de vanzare iasi. Go imobiliare va propune spre vanzare o casa de tip duplex cu 4 camere, in valea lupului, foarte aproape de strada principala.

14 ani de existenta pe piata imobiliara din iasi. 🏡 profita de preturile avantajoase in valea lupului in centru sau spre periferie. Vila 4 camere, tip triplex, de vanzare, iasi zona popas vila 4 camere, tip triplex, de vanzare, iasi zona popas pacurari, p+e+pod, constructie 2018 din caramida, avand o suprafata utila de 105 mp structurata astfel Experienta in imobiliare pentru zona iasi | tranzactii imobiliare sigure: Descopera 347 case de vanzare cu cel putin 1 in camera, de la valea lupului, iasi (comuna).

Case De Vanzare In Valea Lupului 229 Anunturi
Case De Vanzare In Valea Lupului 229 Anunturi Source from : https://www.imoradar24.ro/case-de-vanzare/valea-lupului-iasi
Go imobiliare va propune spre vanzare o casa de tip duplex cu 4 camere, in valea lupului, foarte aproape de strada principala. Casa situata in iasi , zona valea adanca (700 m de intersectia 5 drumuri) are o suprafata utila de 90 mp pe un teren de 365 mp compusa din 3 camere si dependinte. Localitate iasi miroslava breazu valea adanca letcani podu iloaiei tomesti valea lupului. Casa propusa spre vanzare este situata in iasi , zona valea lupului are o suprafata utila de 150 mp pe un teren de 600 mp si este compusa din 4 camere si dependinte. Vezi mai jos detalii complete despre proiectele imobiliare de locuinte noi in iasi.

Case de vanzare in iasi.

Casa propusa spre vanzare este situata in iasi , zona valea lupului are o suprafata utila de 150 mp pe un teren de 600 mp si este compusa din 4 camere si dependinte. Case mediteraneene reprezinta un amplu proiect de case in valea usului cu acces direct din sos. Tip proprietate apartamente case / vile spatii birouri spatii comerciale spatii industriale terenuri. Case si vile vanzare in orasul iasi. Peretii sunt facuti din caramida pvg, cu latimea de 25 cm la compartimentarea interioara si de 30 cm.

Găsește imobile de vânzare în valea lupului la cele mai bune.cu teren 1000 mp in zona fostei ferme carpati, popas pacurari, iasi, pret negociabil valea lupului, stradela lacului nr 25, mihaela, 0744620 Casa individuala 150 mp utili, 500 mp teren, valea lupului. Cea mai variata oferta de case din iasi. 13 case de vânzare, sortare. Spre vânzare casă de tip townhouse în 3 nivele!

Casa De Vanzare 4 Camere Valea Lupului Id 133751
Casa De Vanzare 4 Camere Valea Lupului Id 133751 Source from : https://www.imobile-iasi.ro/case-vile-de-vanzare-iasi/vanzare-casa-4-camere-Valea-Lupului-133751
Descopera 347 case de vanzare cu cel putin 1 in camera, de la valea lupului, iasi (comuna). Localitate iasi miroslava breazu valea adanca letcani podu iloaiei tomesti valea lupului. Casa, 4 cam, 200mp teren, mutare imediata. Case de vânzare în chișinău. Ansambluri rezidentiale cu case in iasi.

Se vinde casă de lux, mobilată, codru!

Se vinde casă de lux, mobilată, codru! Te ajutam sa economisesti timp si resurse Vanzari,cumparari,inchirieri imobile in iasi si zone limitrofe. 4 camere, 150 mp voinesti. Apartamente de vânzare în vilă sau bloc, în valea lupului.

Posting Komentar untuk "Case De Vanzare Valea Lupului Iasi"